Onko Rosa jo luovuttanut? – Ensitreffit alttarilla

Tv-arvio: Ensitreffit alttarilla -sarjan Rosa näyttää jakso jaksolta suhtautuvan viileämmin Eetuun. Onko treffailu ratkaisu parin ongelmiin?

Ensitreffit alttarilla, kausi 5, jakso 6

Sini ja Vesa

Sini ja Vesa esittelivät toisilleen liikuntamieltymyksiään. Sini vei Vesan salille ja Vesa puolestaan Sinin Jukolan viestiin. On hyvä, että pari jakaa omia intohimojaan toisen kanssa. Omiin harrastuksiin perehdyttäminen kertoo halusta jakaa itsensä mahdollisimman monipuolisesti toisen kanssa. Ehkä Vesa innostuu salitreenistä ja Sini suunnistuksesta.

Sini sanoi, että hänelle ei ole herännyt suuria, vaan lämpimiä tunteita Vesaa kohtaan. Tämä kuulosti mielestäni siltä, että Vesan kohtalona voi olla friendzone. Ystäviä ja perhettä kohtaan on lämpimiä tunteita, puolisoa pitää kuvata jonkun muun adjektiivin turvin. Toisaalta ystävyys voi olla hyvä pohja parisuhteelle. Aika näyttää, kokevatko Sini ja Vesa olevansa vain kavereita, vai onko parin välillä jotain syvempää.

Rosa ja Eetu

Pariskunta sai vieraakseen erityistason seksuaaliterapeutin Elina Tanskasen. Rosa kertoi hänelle, että parilla tuntuu menevän nyt paremmin. Kameralle tämä paremmuus ei kyllä välittynyt. Rosa ja Eetu ovat kanssakäymisessään etäisiä. Kuuden päivän ero ei tuonut takaisin alun huumaa. Eetu kertoi ikävöineensä Rosaa, mutta Rosa sen sijaan kierteli, eikä vaikuttanut kaivanneen miestä ollenkaan. Eetu joutuikin kiusallisen tuntuisesti vakuuttelemaan Rosalle, että ikävöimisen puute johtui oman ajan vähyydestä ja töistä. Jakso jaksolta vaikuttaa enemmän siltä, että Rosa on luovuttanut. Hän tuntuu kylmältä Eetua kohtaan.

Mieheni sanoi jakson alussa, että Rosan ja Eetun pitäisi deittailla, koska treffivaihe jäi väliin tällä tavalla tavatessa. Saman neuvon pari taisi saada asiantuntija Elinalta, sillä jaksossa Eetu puhui parin puuhasteluista ”eväsretkitreffeinä” ja ”avovesiuintitreffeinä”. Jälkimmäisillä pari pussailikin jo iloisen oloisina vedessä. Ehkä tutustuminen ja deittailu voivat vielä pelastaa Eetun ja Rosan yhteisen tulevaisuuden.

Miina ja Heikki

Miina ja Heikki vierailivat Tampereella Heikin minikämpässä. Ja se olikin minulle tutussa paikassa! Tampereen seudun opiskelija-asuntosäätiön Vanhassa Domuksessa asuin minäkin opiskeluaikoina kolmen ja puolen vuoden ajan. Minulla tosin oli keittiö omassa asunnossani, ja sitä myöten hieman enemmän neliöitä kuin Heikillä. Eräs ystäväni asui myös Vanhalla Dommalla, juurikin tuollaisessa pienessä asunnossa. Hyvin hän siellä viihtyi, ja hyvin sinne kylään mahtui. Ehkä avioparin kannattaa kuitenkin jatkossa viettää enemmän aikaa Miinan kotona. Vanhan Domuksen pienet asunnot sopivat kuitenkin paremmin poikamiesboksiksi kuin avioparin ensikodiksi.

Pakko huomauttaa Heikin varpaankynsistä. Eikö mies leikkaa niitä ikinä? Varsin ällöttävän näköiset raatelukynnet sieltä varpaista löytyi. Jos olisin Miina, iskisin kynsisakset miehen käteen ja äkkiä!

 

Lisätietoa sarjasta:

Ensitreffit alttarilla Katsomossa