Miina ja Heikki ne yhteen soppii – Ensitreffit alttarilla

Tv-arvio: Neljännessä Ensitreffit alttarilla -jaksossa parit palailevat häämatkoiltaan ja aloittavat yhteisen arjen. Heikki on rentoutunut huomattavasti, ja parisuhde näyttää valoisammalta kuin edellisissä jaksoissa.

Ensitreffit alttarilla, kausi 5, jakso 4

Sini ja Vesa

Alkaako tästä parista tulla jo vähän kaverilliset fiilikset? He eivät pidä toisiaan kädestä tai pussaile läheskään niin paljon kuin toiset parit. Totta kai ihmiset ovat erilaisia, ja ehkä Sinin ja Vesan tapa näyttää romanttista kiintymystä ei ole yhtä ilmeinen kuin kahdella muulla parilla. Kahden todella samantyyppisen ihmisen suhteesta voi kuitenkin helposti jäädä puuttumaan kipinä, ja homma jää kaveritasolle.

Muutoin Sini ja Vesa porskuttavat tyytyväisinä eteenpäin. Sini kehui, että hän ei pelkää tulevansa torjutuksi. Vesa puolestaan summasi yhteiseloa tuumaamalla, että on vaikea sanoa, mikä on ihaninta. Jos suhteesta löytyy myös romantiikka, on tämän parin ennuste edelleen erinomainen.

Rosa ja Eetu

Rosan kokema ahdistus sen kuin jatkuu. Hän kaipasi kovasti kotiin ja halusi päästä jäsentelemään ajatuksiaan. Eetukin kertoi häämatkan olleen lopulta aika raskas. Kotiin päästyään Rosa hajosi kunnolla. Hän itki, ettei Eetu niinkään ahdista häntä, vaan koko tilanne. Joko Rosa on todella tunteellinen ihminen ja ilmaisee tunteensa liioittelevin sanakääntein, tai sitten hän ei oikeasti ollut ollenkaan valmis tähän ohjelmaan. Hän ottaa omat yövuoronsa aivan liian raskaasti. Onhan yhteistä arkea hankala rakentaa, jos ei ole puolisonsa kanssa samaan aikaan kotona tai hereillä. Mutta eihän hän jatkuvasti yövuoroja tee. Kuvitteliko Rosa, että hänelle löydetään mies, joka tekee vuorotyötä tasan samassa rytmissä kuin hän? Neidon olisi pitänyt tiedostaa työvuorojen vaikutus suhteeseen paremmin ennen ohjelmaan lähtöä.

Onneksi Rosa näyttää pystyvän puhumaan Eetulle ahdistuksestaan. Suhde on tuhoon tuomittu siinä vaiheessa, kun noin tunteellinen ihminen alkaa kasata asioita sisäänsä.

Miina ja Heikki

Miinan ja Heikin suhde näyttää lupaavammalta kuin kaikissa edellisissä jaksoissa yhteensä! Nyt heidän naurunsa oli aidompaa ja keskustelu sujuvampaa. Vaikka Heikin ilmaisutapa on todella flegmaattinen eikä hän tunnu innostuvan helposti, näytti hän suhtautuvan Miinaan ja häämatkaan positiivisesti. Heikki kertoi suhteen syventyneen, ja Miina puolestaan sanoi yllättyneensä siitä, kuinka helpolta kaikki on tuntunut.

Miina kertoi parin puhuneen Heikin odotuksista tulevan morsiamensa suhteen. Puhuimme mieheni kanssa samasta asiasta jo hääjakson aikana. Heikillä vaikutti olevan hyvin tarkka kuva siitä, millainen tulevan vaimon tulisi olla. Miina kertoi parin nyt purkavan tilannetta ja sitä, miten odotuksista pääsisi irti. Hyvin keskustelut tuntuvat menneen, niin paljon rennommilta ja läheisemmiltä Miina ja Heikki näyttivät.

Miina esiteltiin ensimmäisessä jaksossa maisteriopiskelijana, ja ihmettelin, miksi hänenkin piti mennä ajoissa nukkumaan. Nopea vilkaisu MTV:n sivuille paljasti, että Miina työskentelee asiakaspalvelijana kuntokeskuksessa ja lentokentällä. Hän ei onneksi ottanut erilaista unirytmiä yhtään niin vakavasti kuin Rosa ottaa yövuoronsa.

 

Lisätietoa sarjasta:

Ensitreffit alttarilla Katsomossa