Ensimmäinen yhteinen reissu – Ensitreffit alttarilla

Tv-arvio: Ensitreffit alttarilla -parit suuntaavat häämatkoilleen. Alkaako Rosaa ahdistaa liikaa?

Ensitreffit alttarilla, kausi 5, jakso 3

Kolmannessa jaksossa parit lähtivät häämatkalle. Sini ja Vesa matkustivat Wieniin. Rosan ja Eetun matkakohde oli Rooma, Miina ja Heikki menivät puolestaan Krakovaan. Häämatkan kuuluminen ohjelman konseptiin on hyvä idea. Matkustaminen voi olla stressaavaa, ja on hyvä, että parit pääsevät heti näkemään uuden puolisonsa käyttäytymistä hankalassa tilanteessa.

Sini ja Vesa

Vesa sanoi hänen ja Sinin huomanneen toisistaan asioita, joiden uskovat vaikuttaneet parinmuodostukseen. On mukava kuulla, että he löytävät yhteisiä asioita ja piirteitä. Tämän parin yhteiselo näyttää edelleen vaivattomalta ja he nauravat paljon. Molemmat myös ottivat nauramisen esiin puhellessaan yksin kameralle. Yhteinen hyväntuulisuus on hyvä pohja parisuhteelle.

Sini kertoi parin puhuneen jo vaikeistakin asioista. On hyvä merkki, että tutustuminen ei ole ollut pelkkää toisen miellyttämistä ja kepeää huvittelua. Jos menee ensitreffeillä naimisiin, on oltava valmis avautumaan ja puhumaan vakavista asioista normaalia suhdetta nopeammin.

Rosa ja Eetu

Rosa ja Eetu jatkoivat siitä, mihin häissä jäivät. Pusuja vaihdettiin tiuhaan. Häämatkalla Rosa alkoi kuitenkin ahdistua. Hän sanoi, että hänellä vaihtelee koko ajan se, milloin tuntuu hyvältä ja milloin pahalta. Rosa näyttääkin olevan todella tunteellinen ihminen.  Täytyy toivoa, että Eetu pystyy käsittelemään Rosan tunteellisuuden, eikä kavahda tätä luonteenpiirrettä.

Rosan tunnevuoristoradan lomassa pari toki nautti häämatkastaan. Rosa sanoi Eetulle odotuksiensa ylittyneen, vaikka rankkaa onkin ollut. Seuraava ongelma näyttää kuitenkin olevan jo nurkan takana, kun Rosa huolehtii asumisjärjestelyjä. Eetu nimittäin asuu yhdessä siskonsa kanssa. Rosa on alkanut huolehtia jo nyt yhteisen ajan riittämisestä.

Miina ja Heikki

Heikin kyläillessä Miinan luona mies sanoo ”sori, mutta tästä tulee taas mieleen eksä”, kun huomaa eksänsä asunnon näkyvän Miinan ikkunasta. Hyvä että sanoi ”sori”, mutta mikä tuo ”taas” oli? Onko hän useinkin jauhanut tuoreelle vaimolle eksästään?!

Miina kertoi jaksossa, että heidän välillään on kiinnostusta ja kemiaa. Pari pitelee usein toisiaan kädestä ja istuu lähekkäin. Hyvä, ettei kumpikaan ei kavahda toisen läheisyyttä. Sekä Miina että Heikki kertoivat kameroille toisessa olevan paljon sellaisia ominaisuuksia, joita kumppanissa arvostavat.

Pari vitsailee paljon, mutta onko huumorin takana aistittavissa vaivaantumista? Välillä tuntuu, että huumoria käytetään hyväksi huomautettaessa toiselle asioista, joista ei pidä tai joihin toivoo muutosta. Pystyvätkö Heikki ja Miina puhumaan rehellisesti ongelmista, vai menevätkö vaikeat tilanteet kiusalliseksi vitsinväännöksi?

 

Lisätietoa sarjasta:

Ensitreffit alttarilla Katsomossa