Kuka ihmeen Taviskriitikko?

Profiili takaa

Olen Heidi, ihan tavallinen kolmekymppinen nainen Helsingistä. Rakastan ruokaa ja television katsomista, joten päätin yhdistää nämä kaksi intohimoani blogiksi. Taviskriitikkona kirjoitan arvosteluja elokuvista, tv-sarjoista ja ravintoloista. Kaikkia yhdistää se, että näkökulma arvioissa on varsin tavis.

Elokuvissa en osaa verrata teosta ohjaajan aiempiin tuotoksiin tai kommentoida leikkauksen onnistumista. Osaan kertoa sen, toimiiko tarina ja ovatko näyttelijät pökkelöitä. Ravintolassa en tiedä, onko ruoka viimeistelty sahramilla vai meiramilla. Tiedän sen, onko ruoka mielestäni hyvää, ja näyttääkö annos kivalta. Huippuravintolat ja fine dining eivät kuulu maailmaani. Tästä blogista et löydä hifistelyä, kalliita ravintoloita tai kaikkitietävän asiantuntijan syväluotausta. Löydät rehellisen mielipiteeni näkemästäni ja kokemastani.

Kirjoitan blogia tarjotakseni lukijoille vinkkejä hyvistä elokuvista ja tv-sarjoista sekä kohtuuhintaisista ruokapaikoista. Elokuvamakuni on laaja, sillä minulle kelpaa niin Die Hardin kaltainen toimintarämistely kuin Harry Potterin fantasiamaailma. Olen myös kaikkiruokainen, joten ruoka-arvosteluista löytyy kirjoituksia liha-, kala- ja kasvisannoksista. Jos etsit täältä vinkkiä hyvistä tulisista ruoista, joudut pettymään. Suuni ei kestä korventavia annoksia sitten yhtään!

Pyrin kirjoittamaan monipuolisesti valitsemistani aiheista, jotta pystyn tarjoamaan hyviä lukukokemuksia mahdollisimman monille. Toivon lukijoiden löytävän blogistani paljon vinkkejä ja viihdyttävää luettavaa.

Arvioissa on usein läsnä normaali arki: joskus lauantai-ilta muuttuu pulmalliseksi, kun emme siskon kanssa millään saa päätettyä, mitä elokuvaa katsoisimme. Ravintolassa iskee annoskateus tämän tästä. Tämä kaikki kuuluu tavallisen ihmisen tavalliseen elämään, jota tässä blogissa esittelen lukijoille arvostelujen muodossa. Tervetuloa mukaan!

– Heidi

P.S. Blogini sisältää affiliate-mainontaa. Tämä tarkoittaa, että saan itse päättää, mitkä mainoskampanjat sivuillani pyörivät. Mainokset, joita blogissani näkyy, ovat vain sellaisia tuotteita ja palveluja, joita itse käytän tai haluaisin kokeilla. Jos tulevaisuudessa päädyn tekemään muunlaista kaupallista yhteistyötä, kerron asiasta selkeästi postauksen yhteydessä.

 

Omakuva